G.M.Zamfirescu 46, Bucuresti
+4 0725.722.717
office@premioit.ro

Web Hosting

Toate pachetele de găzduire web includ certificate SSL gratuite

Toate conturile de gazduire web beneficiază de certificate SSL gratuite pentru toate domeniile găzduite. Citește mai multe despre certificate SSL.

Panou de control: cPanel
PHP 5, PHP 7, MariaDB 10, PostgreSQL, Ruby on Rails, PERL, ImageMagick, GD.

Anti-Hack este un pachet de securitate instalat automat pentru fiecare client și include protecții împotriva celor mai cunoscute tipuri de atacuri ca și XSS
Anti-Spam oferă clienților PremioIT filtre anti-spam multiple. Garantăm blocarea a 99% din mesajele spam. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să testați protecția anti-spam oferită.

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de acces gratuit la Softaculous.

Găzduire email

Toate pachetele includ un număr nelimitat de căsuțe de email. Iar spațiul de stocare inclus în pachet se poate folosi pentru fișierele și bazele de date, dar și pentru mesajele email. Găzduirea de email include acces prin web mail, precum și prin aplicații de calculator sau mobil.

Dacă dorești o soluție mai avansată de email și colaborare îți recomandam Google G Suite.

Ce este găzduirea web?

Găzduire web (sau web hosting) este un serviciu care asigură disponibilitatea online non-stop a unui website. Site-ul este găzduit pe un calculator. Adică textele, pozele și alte informații care țin de site sunt stocate pe un calculator (numit “server”, pentru că “servește” site-ul la cererea vizitatorilor). Iar pentru a vizita site-ul, laptopul sau telefonul tău se conectează și descarcă site-ul de pe serverul unde e găzduit.

Furnizorii de gazduire web, cum este și Hosterion, instalează servere în centre de date, asigură monitorizarea non-stop și întreținerea hardware și software a acestor servere.

Clienții își încarcă fișierele website-ului prin FTP și folosesc cPanel pentru crearea de baze de date, căsuțe de email, subdomenii etc. Furnizorul de găzduire oferă asistență tehnică pentru folosirea FTP, cPanel, a serviciului de email și a altor facilități ale serviciului de găzduire.

Pentru a avea un website online este nevoie de:

  1. un nume de domeniu internet, cum ar fi firmamea.ro sau blogulmeu.com
  2. site-ul propriu zis, adică design, conținut, texte, poze
  3. si de un serviciu de găzduirea web sau web hosting

Serviciile de găzduire web se plătesc sub forma unui abonament periodic: lunar, anual sau la altă perioadă.

Alte informații găzduire web

Dacă aveți nevoie de mai multă libertate și avantaje ale unui server dedicat la un preț mult mai accesibil, PremioIT oferă prin partenerii sai și servere virtuale VPS cu KVM.
PremioIT oferă găzduire pe servere proprii si a partenerilor ce sunt colocate în București, România, centrul de date de pe Sos. Fabrica de Glucoză nr. 11B.

Plata se face în lei la cursul BNR. Prețurile nu includ TVA (19%).

1 GB = 1000 MB

În cadrul unui pachet de găzduire puteți achiziționa și IP-uri adiționale (IPv4), costul fiecărui IP adițional fiind de 1 € / lună.

Fiecare cont de găzduire web include o adresă IPv6 dedicată.

Dacă site-ul dvs. folosește tehnologii Microsoft, cum ar fi ASP.NET sau SQL Server, aveți nevoie de un pachet de găzduire web Windows.

Cum arată serverele de gazduire site-uri?

Website-urile sunt stocate pe servere speciale, montate în rack-uri telecom (dulapuri metalice) în centre de date. Imaginea alăturată este una autentică, cu mai multe rack-uri din centrul de date din București, în care se află serverele Hosterion. Hosterion are servere de rezervă în centrul de date, astfel, în eventualitatea puțin probabilă a unei defecțiuni hardware la unul dintre serverele live, tehnicienii prezenți în centrul de date mută de urgență SSD-urile cu datele clienților într-un server de rezervă pentru a sigura un uptime cât mai mare.

Rack-urile perforate permit circulați aerului, asigurând temperatura și umiditatea optimă pentru buna funcționare a serverelor.

În centrele de date pe care le folosim sistemele de alimentare electrică, răcire, anti-incediu, control acces etc. sunt redundante pentru a asigura uptime-ul garantat de 99,9%.

servere

Pentru a asigura securitatea fizică este asigurată pază non-stop, accesul se face pe baza cartelei electronice și în urma legitimării, intrările și coridoarele sunt supravegheate video, iar rack-urile sunt încuiate.

Vrei mai mult de la serviciul de găzduire web?

Dacă ai nevoie de flexibilitate sporită sau mai multe resurse alege un pachet managed VPS.